Over ons

SELL Plastics is als familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en spuitgieten van een multifunctioneel scala aan kunststof halffabricaten en eindproducten. We zijn trots op onze historie en enthousiast over onze toekomst.

Sell Plastics is uitgegroeid tot één van de meest innovatieve en Flexibele spuitgietbedrijven van de Benelux. Op onze nieuwe productielocatie hebben wij grote stappen gezet op het gebied van automatisering, logistiek en duurzaamheid. Sell Plastics is uw specialist in spuitgieten waarbij kwaliteit en leverbetrouwbaarheid een vanzelfsprekendheid is.


Filosofie, missie, waarden

Iedere organisatie weet wel wat ze doet. Wij geloven er erin dat het minstens net zo belangrijk is te weten waarom je iets doet. Daarin zit de werkelijke overtuiging om datgene ook echt heel erg goed te doen. En te blijven doen.

Waarom SELL?

Wij gaan verder. Voor u en voor onszelf.

Zo doen we dat!

Wij maken vernieuwende kunststof producten die een waardevolle bijdrage leveren aan gebruiksvriendelijkheid, comfort, veiligheid en plezier van de eindgebruiker. Dat doen we met zorg en aandacht voor omgeving, mens en milieu.

Onze inzet
  • Vastberadenheid
  • Enthousiasme
  • Kennis (van zaken) en visie
  • Samenwerking
  • Machines, middelen, mensen

Netwerken en kennisdeling

De kracht van onze werkwijze danken we mede aan onze netwerken. Door de jaren heen verzamelden we een schat aan kennis en ervaring, door nauw samen te werken met designers, engineers, constructeurs, grondstoffenleveranciers en niet te vergeten onze klanten. Samen ontwikkelen we continu verder en lopen we voorop op gebied van kunststoffen. Voor nu en de toekomst.

Visie op kunststoffen

Wij zijn verantwoordelijk. Als producent en kenniscentrum op gebied van kunststof producten heeft SELL invloed op uitdagingen inzake grondstoffen en belasting van natuur en milieu. Schaarste, prijsontwikkelingen en de wijze waarop we produceren bepalen de kwaliteit van ons heden en onze toekomst. Het gebruik van kunststof groeit, maar zal beïnvloed worden door de mate waarin we op verantwoorde wijze kunnen hergebruiken. Naast efficiënt hergebruik hebben de ontwikkeling en het gebruik van bioplastics onze speciale aandacht. SELL neemt haar verantwoordelijkheid en investeert pro-actief in product-, productie- en grondstoffen-innovatie en efficiënte inzet van grondstoffen.

Dank

We realiseren ons dat we ons succes te danken hebben aan ons betrokken en bekwame team, onze gewaardeerde opdrachtgevers, leveranciers, partners en andere stakeholders. Of het nou wel of niet typerend is voor een familiebedrijf; je maakt het pas mogelijk als je het samen doet. En dat is waar SELL bij uitstek voor staat: samenwerken. Met alle betrokkenen. In vertrouwen, met respect en plezier.