• img

Vacatures

Sell Plastics B.V gevestigd te Nijkerk is een modern en goed georganiseerd kunststof spuitgietbedrijf. Naast producent van technische producten produceren wij containers, (klap) kratten, ventilatie systemen en producten voor de weg en waterbouw.

Bij onze jonge, dynamische en innovatieve organisatie werken wij met ca. 20 medewerkers in een drie ploegendienst systeem.


Binnen onze organisatie is plaats voor:

Operator / Spuitgieter

Uw functie:

Als operator/spuigieter bent u verantwoordelijk voor de matrijs wissels en de activiteiten in de ploeg om de geplande productie te realiseren. Dit houdt in borging van onze veiligheid,een laag arbeidsverzuim, een laag uitvalpercentage, het realiseren van de juiste cyclustijden, orde en netheid. Borging van de kwaliteit, kwantiteit, motiveren en instrueren van de medewerkers.

Gevraagd wordt:

Een enthousiaste medewerker, met MBO werk- en denkniveau in een technische richting. Ruime ervaring in de spuitgiettechniek is een vereiste. Initiatiefrijk, doorzettingsvermogen, zelfstandig en stressbestendigheid zijn eigenschappen waar u over dient te beschikken.

Voor deze functie bieden wij:

Een uitdagende baan met veel afwisseling en zelfstandigheid. Goede arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de zwaarte van de functie.

Informatie en sollicitatie: Kandidaten nodigen wij uit om hun sollicitatiebrief met c.v. te richten aan:
Sell Plastics
t.a.v. de afdeling personeelszaken
Gezellenstraat 19
3861 RD Nijkerk

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.